Bij jou om de hoek
75 jaar ervaring
Spreekt jouw taal
Diensten

Salarisadministratie: houd overzicht

De salarisadministratie is een nauwkeurig werkje dat aan allerlei voorwaarden moet voldoen. De Belastingdienst wil namelijk deze gegevens kunnen inzien. Het houden van overzicht is daarom erg belangrijk want een foutje is zo gemaakt. En natuurlijk zit je als ondernemer niet te wachten op naheffingen. Onze salarisadviseurs hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de kleine lettertjes van de Belastingdienst. Wij staan voor je klaar om jouw salarisadministratie te verwerken en bij te houden.

Nmbrs, de juiste tool

Bij Kantoor Kersten maken wij voor de verwerking van de salarisadministratie gebruik van het gebruiksvriendelijke online salarisprogramma Nmbrs. Met alle tools van dit programma kunnen we jouw salarisadministratie eenvoudig en efficiënt verwerken. Met het programma kun je onder andere:

  • Snel en eenvoudig personeels- en salarismutaties doorgeven via de klantlogin
  • Snel de juiste salarissen uitbetalen aan jouw personeel, doordat jouw salarisadviseur de aangeleverde salarismutaties verwerkt
  • Een overzicht inzien in de portal van de verwerkte salarisgegevens (loonstroken, loonaangiften, SEPA, betaallijsten, journaalposten en HR-informatie, werkkostenregeling etc.)
  • Gebruikmaken van de loginservice voor medewerkers. Hier kunnen medewerkers hun loonstroken terugvinden en ontvangen zij hun jaaropgave die gebruikt kan worden voor de aangifte inkomstenbelasting.
  • Gebruikmaken van de automatische service om loonaangiften door te geven aan uitvoeringsinstanties als de Belastingdienst, UWV en pensioenfondsen.
  • Gebruikmaken van automatische signaleringen over afloop contracten, verjaardagen en jubilea
  • Jouw beveiligde online omgeving 24/7 inzien via de smartphone. Dit geldt ook voor diegenen die je gemachtigd hebt.

Naast deze tools zijn er nog tal van uitbreidingen die voor jou interessant kunnen zijn wat betreft de efficiency. Dit hangt af van je persoonlijke situatie en je wensen en behoeften. Daarom adviseren wij dit op maat. Daarnaast heb je bij ons een vast aanspreekpunt voor al jouw salarisvragen. 

Salarisadviseur

Frank Raven

"Samenwerking is de basis voor succes. Laten we samen de mogelijkheden van het salarispakket doornemen om toe te werken naar zoveel mogelijk efficiency. Wij werken met korte lijnen, je hebt een vast aanspreekpunt voor al je salarisvragen. Onze doelstelling is jou zo snel mogelijk van de juiste informatie te voorzien, waardoor jij snel kan schakelen. Bij Kantoor Kersten bij jij daarom voor het verzorgen van de salarisadministratie aan het juiste adres."

Kantoor Kersten jouw salarisadviseur?

Wil jij jouw salarisadministratie uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze salarisadviseurs zijn NIRPA gecertificeerd en blijven op de hoogte van de laatste kneepjes van het vak. De kwaliteit in het vakgebied payroll is daarmee gewaarborgd binnen ons kantoor. Daarnaast bieden wij een vast contactpersoon zodat jij je vertrouwd voelt. Hierdoor kunnen wij ook snel schakelen tussen bijvoorbeeld jouw HRM-beleid, Arbo-dienstverlening en personeel gerelateerde verzekeringen. Wanneer wij jouw salaris verwerken voldoe je direct aan de AVG. Zien we je snel?