Bij jou om de hoek
75 jaar ervaring
Spreekt jouw taal

30 december 2021

Blijf buitenschoolse opvang betalen ondanks coronasluiting

Het kabinet roept ouders op om de factuur van de buitenschoolse opvang door te blijven betalen voor de periode dat deze opvang vanwege corona gesloten is. Dit is vooralsnog van 21 december 2021 tot 10 januari 2022.

Compensatie

Het kabinet geeft tevens aan dat de ouders hiervoor gecompenseerd zullen worden. Ze krijgen een tegemoetkoming voor de eigen bijdrage tot de maximumuurprijs.

Ook cruciale beroepen en kwetsbare kinderen

De tegemoetkoming geldt ook voor ouders met een cruciaal beroep en kwetsbare kinderen die hun kind toch naar de buitenschoolse opvang kunnen brengen.

Let op!

Gastouderopvang blijft wel open en dus is er voor deze ouders geen compensatie.

Gerelateerde artikelen

Duidelijke overeenkomst voorkomt problemen verdeling ouderdomspensioen bij echtscheiding

Duidelijke overeenkomst voorkomt problemen verdeling ouderdomspensioen bij echtscheiding

20-07-2022

Bij echtscheiding valt ouderdomspensioen meestal onder de werking van de Wet Verevening pensioenrechten bij scheiding. Als (ex-)partners afwijken van deze wet en de standaardverevening willen uitsluiten, is het noodzaak dat die afspraken duidelijk staan beschreven in een overeenkomst.
Advieswijzer Arbeid en arbeidscontracten 2022

Advieswijzer Arbeid en arbeidscontracten 2022

25-07-2022

De regels voor arbeidscontracten zijn steeds aan verandering onderhevig. Weet je het allemaal nog? Voor iedereen die het overzicht een beetje kwijt is, nog een keer de belangrijkste wijzigingen op een rij.
Tweede Kamer wil liquiditeitsproblemen box 3 voorkomen

Tweede Kamer wil liquiditeitsproblemen box 3 voorkomen

09-08-2022

Het kabinet werkt aan voorstellen voor een nieuwe belasting op sparen en beleggen. Daarbij wordt ook gedacht aan een belasting op vermogensaanwas. De Tweede Kamer heeft in een motie verzocht om hierbij liquiditeitsproblemen voor belastingplichtigen te voorkomen.
Contact

Contact

Heb jij vragen over jouw administratie of ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 
Houd deadlines TVL in de gaten

Houd deadlines TVL in de gaten

21-07-2022

De coronasubsidies hebben vooralsnog hun langste tijd gehad, maar dit betekent nog niet dat je van alle hiermee samenhangende administratie verlost bent. Zo moet je de komende tijd een aantal deadlines in acht nemen betreft de TVL.
Diensten

Diensten

Ben je ondernemer of wil je als particulier geholpen worden bij jouw financiële administratie?  Bij Kantoor Kersten helpen wij je graag. Van financiële administratie, fiscaal advies tot salarisadministratie. Op ons kun je rekenen!