Bij jou om de hoek
75 jaar ervaring
Spreekt jouw taal

2 maart 2021

Kantoor Kersten, daar kun je op rekenen!

Al ruim een jaar leven we in de coronacrisis en dat is voor iedereen een bijzonder lastige tijd. Maar juist in deze tijd staan we voor je klaar. Met onze nieuwe, verfrissende huisstijl willen we dit statement maken. Onze nieuwe slogan luidt: 'Kantoor Kersten, daar kun je op rekenen!' De website is vernieuwd en daardoor kunnen we jou als ondernemer beter op de hoogte houden van het laatste financiële nieuws.

Frank Zwagerman

"Verfrissing was nodig want het is belangrijk om met de tijd mee te gaan. De tijd waarin we allemaal wel een positieve wending kunnen gebruiken. Daarom hebben wij niet stilgezeten. Zoals onze slogan luidt: 'Kantoor Kersten, daar kun je op rekenen'. Je kon altijd al op ons rekenen, maar nu gaan we nog even dat stapje verder. We hebben online een slag geslagen en we zijn voorbereid op de toekomst.

Frank Raven

“We hebben goed nagedacht over ons nieuwe logo dat wij vanaf vandaag gebruiken. Ons logo staat voor verbinding en samenwerking. Verbinding tussen ons kantoor en tussen onze cliënten. Wij begeleiden onze cliënten in brede zin. Of het nu gaat om de financiële administratie, de loonadministratie, de aangiftes of een gedegen fiscaal advies. Een goede onderlinge samenwerking is daarbij essentieel. Samenwerking binnen ons kantoor tussen de collega’s en samenwerking tussen ons kantoor en onze cliënten. Ons nieuwe logo staat voor deze verbinding en past daarom uitstekend bij ons kantoor.”

Diensten

Diensten

Ben je ondernemer of wil je als particulier geholpen worden bij jouw financiële administratie?  Bij Kantoor Kersten helpen wij je graag. Van financiële administratie, fiscaal advies tot salarisadministratie. Op ons kun je rekenen! 
Per 1 juli extra regels voor bestuur vereniging en stichting

Per 1 juli extra regels voor bestuur vereniging en stichting

24-06-2021

Besturen van verenigingen en stichtingen krijgen met ingang van 1 juli van dit jaar met extra regels te maken. Dit is het gevolg van de invoering van de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR).
Herziening hoofdactiviteit TVL Q4 2020 mogelijk

Herziening hoofdactiviteit TVL Q4 2020 mogelijk

30-06-2021

Ondernemers met omzetverlies vanwege corona of door een andere oorzaak, kunnen een tegemoetkoming krijgen in de vaste lasten (TVL). De omvang van de tegemoetkoming is mede afhankelijk van jouw activiteiten volgens de SBI-code. Voor de TVL voor het vierde kwartaal van 2020 kun je een verzoek indienen tot afwijking van de SBI-code als deze afwijken van jouw hoofdactiviteiten.
Versoepeling KOR met terugwerkende kracht

Versoepeling KOR met terugwerkende kracht

05-07-2021

Wanneer je als ondernemer een jaaromzet van maximaal € 1.800 hebt, dan kun je de kleineondernemersregeling (KOR) voor de btw toepassen zonder dat je dit meldt aan de Belastingdienst. Ook de minimale termijn van drie jaar voor toepassing van de KOR wordt losgelaten.
Deadline vaststellen TVL Q4 2020 verlengd naar 1 september

Deadline vaststellen TVL Q4 2020 verlengd naar 1 september

05-07-2021

Ondernemers krijgen twee maanden langer de tijd om aan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (rvo.nl) de definitieve omzetdaling door te geven in het kader van de TVL over het vierde kwartaal van 2020, de periode oktober t/m december 2020. De gegevens moeten vóór 1 september van dit jaar worden aangeleverd in plaats van 1 juli.
Nieuws

Nieuws

Op deze pagina houden wij je op de hoogte van het laatste financiële nieuws. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.