Bij jou om de hoek
75 jaar ervaring
Spreekt jouw taal

2 maart 2021

Kantoor Kersten, daar kun je op rekenen!

Al ruim een jaar leven we in de coronacrisis en dat is voor iedereen een bijzonder lastige tijd. Maar juist in deze tijd staan we voor je klaar. Met onze nieuwe, verfrissende huisstijl willen we dit statement maken. Onze nieuwe slogan luidt: 'Kantoor Kersten, daar kun je op rekenen!' De website is vernieuwd en daardoor kunnen we jou als ondernemer beter op de hoogte houden van het laatste financiële nieuws.

Frank Zwagerman

"Verfrissing was nodig want het is belangrijk om met de tijd mee te gaan. De tijd waarin we allemaal wel een positieve wending kunnen gebruiken. Daarom hebben wij niet stilgezeten. Zoals onze slogan luidt: 'Kantoor Kersten, daar kun je op rekenen'. Je kon altijd al op ons rekenen, maar nu gaan we nog even dat stapje verder. We hebben online een slag geslagen en we zijn voorbereid op de toekomst.

Frank Raven

“We hebben goed nagedacht over ons nieuwe logo dat wij vanaf vandaag gebruiken. Ons logo staat voor verbinding en samenwerking. Verbinding tussen ons kantoor en tussen onze cliënten. Wij begeleiden onze cliënten in brede zin. Of het nu gaat om de financiële administratie, de loonadministratie, de aangiftes of een gedegen fiscaal advies. Een goede onderlinge samenwerking is daarbij essentieel. Samenwerking binnen ons kantoor tussen de collega’s en samenwerking tussen ons kantoor en onze cliënten. Ons nieuwe logo staat voor deze verbinding en past daarom uitstekend bij ons kantoor.”

Contact

Contact

Heb jij vragen over jouw administratie of ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 
Zonder inschrijving KvK geen Tozo

Zonder inschrijving KvK geen Tozo

19-04-2021

Als je niet als ondernemer staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel heb je geen recht op de Tozo, aldus de rechtbank in Amsterdam. 
Vanaf 1 april Tozo 4 aanvragen

Vanaf 1 april Tozo 4 aanvragen

31-03-2021

Ondernemers die vanwege corona in financiële moeilijkheden zijn gekomen, kunnen vanaf 1 april Tozo 4 aanvragen bij hun gemeente. De Tozo (Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers) kan voorzien in inkomensondersteuning en in een lening voor bedrijfskapitaal.
Personeel inhuren? Voorkom inlenersaansprakelijkheid

Personeel inhuren? Voorkom inlenersaansprakelijkheid

22-04-2021

Als je personeel inhuurt van een derde, kun je aansprakelijk gesteld worden voor de premies en belastingen die deze derde moet afdragen. Daarom is het van belang maatregelen te nemen om deze zogenaamde inlenersaansprakelijkheid te voorkomen, zo bleek onlangs nog voor de rechtbank in Arnhem.
Diensten

Diensten

Ben je ondernemer of wil je als particulier geholpen worden bij jouw financiële administratie?  Bij Kantoor Kersten helpen wij je graag. Van financiële administratie, fiscaal advies tot salarisadministratie. Op ons kun je rekenen!