Bij jou om de hoek
75 jaar ervaring
Spreekt jouw taal

2 maart 2021

Kantoor Kersten, daar kun je op rekenen!

Al ruim een jaar leven we in de coronacrisis en dat is voor iedereen een bijzonder lastige tijd. Maar juist in deze tijd staan we voor je klaar. Met onze nieuwe, verfrissende huisstijl willen we dit statement maken. Onze nieuwe slogan luidt: 'Kantoor Kersten, daar kun je op rekenen!' De website is vernieuwd en daardoor kunnen we jou als ondernemer beter op de hoogte houden van het laatste financiële nieuws.

Frank Zwagerman

"Verfrissing was nodig want het is belangrijk om met de tijd mee te gaan. De tijd waarin we allemaal wel een positieve wending kunnen gebruiken. Daarom hebben wij niet stilgezeten. Zoals onze slogan luidt: 'Kantoor Kersten, daar kun je op rekenen'. Je kon altijd al op ons rekenen, maar nu gaan we nog even dat stapje verder. We hebben online een slag geslagen en we zijn voorbereid op de toekomst.

Frank Raven

“We hebben goed nagedacht over ons nieuwe logo dat wij vanaf vandaag gebruiken. Ons logo staat voor verbinding en samenwerking. Verbinding tussen ons kantoor en tussen onze cliënten. Wij begeleiden onze cliënten in brede zin. Of het nu gaat om de financiële administratie, de loonadministratie, de aangiftes of een gedegen fiscaal advies. Een goede onderlinge samenwerking is daarbij essentieel. Samenwerking binnen ons kantoor tussen de collega’s en samenwerking tussen ons kantoor en onze cliënten. Ons nieuwe logo staat voor deze verbinding en past daarom uitstekend bij ons kantoor.”

Voorwaarden versoepeling aflossen belastingschuld corona

Voorwaarden versoepeling aflossen belastingschuld corona

14-09-2022

Levensvatbare bedrijven met thans financiële problemen mogen hun tijdens de coronacrisis opgebouwde belastingschulden in zeven in plaats van vijf jaar aflossen. De voorwaarden voor deze verlenging zijn nu door staatssecretaris Van Rij bekendgemaakt.
Woningmarkt

Woningmarkt

21-09-2022

Het kabinet neemt geen ingrijpende maatregelen om de woningmarkt te hervormen. Wel wordt de belastingheffing op het beleggen in vastgoed via meerdere maatregelen verhoogd en de hypotheekaftrek verder verlaagd. Lees hier de belangrijkste wijzigingen voor de woningmarkt in het Belastingplan 2023.
Contact

Contact

Heb jij vragen over jouw administratie of ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 
Tarieven

Tarieven

21-09-2022

Hier volgen de gewijzigde tarieven uit het Belastingplan 2023.
Diensten

Diensten

Ben je ondernemer of wil je als particulier geholpen worden bij jouw financiële administratie?  Bij Kantoor Kersten helpen wij je graag. Van financiële administratie, fiscaal advies tot salarisadministratie. Op ons kun je rekenen!