Bij jou om de hoek
75 jaar ervaring
Spreekt jouw taal
Diensten

Geen zorgen over jouw financiële administratie

Een goede financiële administratie is belangrijk om als ondernemer succesvol te zijn. Je krijgt inzicht in je cijfers en daarmee in de koers die je vaart. Daarnaast is het voeren van de boekhouding vaak tijdrovend en hou je je als ondernemer graag bezig met de kern van de onderneming. Daarom helpen wij je graag met jouw financiële administratie om er een digitaal, efficiënt en overzichtelijk proces van te maken. Geen zorgen, want jij bepaalt in hoeverre je dit uit handen geeft.

Jouw financiële administratie digitaal

Door jouw financiële administratie zo goed mogelijk te digitaliseren bespaar je de meeste tijd. Natuurlijk kost het tijd om van papier naar online boekhouden over te gaan, maar wanneer dit eenmaal voor elkaar is wil je niet meer terug. Jouw administratie kun je namelijk overal bijhouden in de online omgeving. Hierdoor is jouw administratie altijd benaderbaar en heb je jouw cijfers bij de hand. Werk je al met een specifiek boekhoudpakket? Geen probleem, bij Kantoor Kersten zijn we bekend met alle grote boekhoudpakketten.

Administratieconsulent

Monique de Lange - Visser

"Hou als zzp'er je uren goed bij om zo het urencriterium van 1225 uur aan te tonen."

Financiële administratie: hoeveel besteed je uit?

Hoeveel taken je van je financiële administratie uitbesteed is aan jou. Grip hou je altijd. Je kunt ervoor kiezen om de boekhouding volledig zelf te verwerken met een online boekhoudprogramma. Als je wilt kunnen wij de administratie inzien, zodat we je kunnen begeleiden en adviseren. Ook heb je hierdoor op elk moment zicht op de actuele stand van jouw financiële administratie. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de administratie geheel of gedeeltelijk aan ons uit te besteden. Aan de hand van de ingeboekte gegevens stellen we de jaarrapportages op die je nodig hebt. Het verwerken van jouw administratie kunnen wij doen vanuit ons kantoor, maar ook bij jou op locatie. Net wat voor jou prettig is.

Administratieconsulent

Sandra Rotteveel - Pronk

Hou de ziektekosten goed bij, want deze zijn nog steeds aftrekbaar"

Hulp van Kantoor Kersten?

Klinkt het gedeeltelijk of geheel uitbesteden van de financiële administratie als muziek in de oren? Bel, mail of loop gerust eens bij ons binnen. We bespreken de mogelijkheden om jouw administratie zorgeloos en zo effectief mogelijk te voeren. Nog niet digitaal? Geen probleem, ook hier helpen we je bij.