Bij jou om de hoek
75 jaar ervaring
Spreekt jouw taal
Diensten

Financieel advies: Benut je kansen

Maak jij optimaal gebruik van de subsidies waar je recht op hebt? Hanteer jij een passend uurtarief? Of heb je misschien toekomstplannen waar je krediet voor nodig hebt? Er is veel mogelijk om financieel alles uit je onderneming te halen. Bij Kantoor Kersten adviseren wij je graag over jouw financiële positie en de mogelijkheden. Benut je kansen!

Financieel advies: uitbreiden door bedrijfsfinanciering

Heb jij plannen om jouw bedrijf uit te breiden, maar heb je het benodigde geld niet in je bezit? Dan kan een bedrijfsfinanciering een goede optie zijn. Hierdoor kun je jouw ambities realiseren. Er zijn meerdere varianten van bedrijfsfinanciering, zoals een zakelijke lening of regelingen via de overheid. Bij Kantoor Kersten hebben wij veel ervaring met bedrijfsfinanciering waardoor we jou kunnen adviseren welke financieringsvorm het beste past bij jouw financiële situatie. Wij hebben al jarenlang contact met diverse financiële instanties. We regelen onafhankelijk het voortraject voor bijvoorbeeld een eventuele kredietaanvraag bij een bank, zodat je goed voorbereid het gesprek aan kunt gaan. Deze manier van werken wordt gewaardeerd door de banken, omdat je tijdens het gesprek met jou sneller ter zake kan worden gekomen.

Register Belastingadviseur

Frank Zwagerman

"Denk bij het financieren van jouw onderneming voor de juiste verhouding tussen eigen vermogen en vreemd vermogen."

Kom in aanmerking voor subsidies?

Subsidies zijn er in allerlei soorten en maten met de reden om jou als ondernemer financieel te steunen. Denk aan personeelssubsidies of subsidies die je kunt zien als een soort kredietaanvraag zoals de BMKB of de GO. Ook kan het zijn dat jij je bedrijf bent gestart vanuit een uitkering. Er zijn tal van mogelijkheden. Benieuwd? Bij Kantoor Kersten weten we raad.

Financieel advies van Kantoor Kersten

Bij Kantoor Kersten kun je voor al jouw financiële vraagstukken terecht. Heb je geen specifieke vraag maar wil je weten of jij er financieel goed voor staat? Wij zoeken het voor je uit. Het is voor ons dagelijkse kost dus loop gerust eens binnen.