Bij jou om de hoek
75 jaar ervaring
Spreekt jouw taal
Diensten

Belastingaangiften: behaal het maximale resultaat

Belastingaangifte doen kan tijdrovend zijn. De wet- en regelgeving verandert namelijk continue. Daarbij wil je natuurlijk wel het maximale resultaat uit jouw belastingaangifte halen en zo min mogelijk belasting betalen. Bij Kantoor Kersten hebben wij deze actuele fiscale kennis in huis. Ben je particulier of ondernemer? Je kunt op ons rekenen!

Belastingaangiften: van inkomstenbelasting tot zorgtoeslag

Belastingaangiften kunnen bestaan uit verschillende onderdelen. Bij ons kun je onder andere terecht voor de volgende aangiften:

  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Omzetbelasting
  • Loonheffing
  • Dividendbelasting
  • Huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag
  • Kind gebonden budget
  • Erf- en schenkbelasting

Download hier de checklist van benodigde gegevens voor de inkomstenbelasting 2021. 

Waarom belastingaangiften uitbesteden?

Veel ondernemers doen hun belastingaangifte zelf. Dit kan ook prima, maar soms is het verstandiger de aangifte uit te besteden. Denk bijvoorbeeld aan wanneer je een erfenis hebt ontvangen of wanneer je bent gescheiden. De aangifte kan hierdoor erg ingewikkeld zijn. Dan is het van belang dat je op de hoogte bent van de laatste wijzigingen in de wet- en regelgeving. Daarbij halen wij fiscaal het maximale resultaat uit jouw aangiften.

Administratieconsulent

Hans Aker

"Een ondernemer betaalt in vergelijking met iemand in loondienst veel minder belasting over hetzelfde inkomen."

Particulieren administratie uitbesteden?

Voor particulieren veranderen de fiscale wetten en regelgeving ook continue. We snappen dat dit lastig bij te houden is. Ook op dit vlak kennen wij de kneepjes van het vak. Daarom kun je met jouw persoonlijke administratie en aangiftes bij ons terecht. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? De eerste afspraak is altijd vrijblijvend en gratis.

Zekerheid met Kantoor Kersten

Komt de belastingaangiften op een lastig moment? Heb je de kennis niet of kost het je te veel tijd? Bij Kantoor Kersten staan wij voor je klaar. We halen het maximale uit jouw aangiften en adviseren je direct wat je fiscaal anders zou kunnen doen. Benieuwd? Bel, mail of kom gerust eens langs.